Medlem av Getty Images / The Image Bank Inc. Stock Photo, Etsabild.com och Print+Motion Inc. Styrelsemedlem i GSR - Gruppen Svenska Reklamfotografer. Medlem av Svenska Fotofgrafernas Förbund.

Välutrustat kök för matfotograferingar.

Auktoriserad fotograf i digital bildleverans sedan 2002 av Svenska Fotografernas Förbund

Utställningar: Min första stora utställning hade jag under Stockholm Jazzdagar på Kulturhuset strax efter min period på Beckmans Reklamskola. Gallerie Connaisseur / Stockholm. Gallerie Wetterling / Stockholm. SFF Gallerie / Stockholm. Art Fair / Stockholm. Nutida Svenskt Silver / Stockholm. Kulturhuset Banken / Lillehammer, Norge. Utställning medPolaroid transfers, B/W Silver Gelatin fotografier och digitala bilder. Under våren 2000 Stockholm Art Fair, Nutida Svenskt Silver. Wayne´s samtliga Coffeshops i Stockholm under July-October 2000. Sthlm Art Fair / GSR 2002, Grythyttan / Måltidens Hus 2002, Bilder till Salu / Etsabild 2002, Grythyttan / Måltidens Hus 2003, Gallery Atalante Madrid Spanien 2003. Utställning Konserthuset Örebro i samband med Gourmand World Cookbook Awards 2005. Plan ett, inredningsbutik på Birger Jarlsgatan i Stockholm 2007. Utställningen som visades på Måltidens Hus i Grythyttan år 2002 visades senare i Madrid Spanien på Galleri Atalante. Under 2012 hade jag tre utställningar. På Roddarklubben i Waxholm tillsammans med 7 kollegor. Egna utställningar med Jazzbilder på Café Esaias och tulpaner på Åtellet i Norrtälje. Under 2013 hade jag en egen utställning på Houseofhairdressers i Stockholm med jazzbilder. Jag deltog också senare i en samlingsutställning där. 2014 deltog jag i en samlingsutställning på Karlstad CCC.

Representerad på Nationalmuséum i Stockholm. Det med en bild från en utställning på Nutida Svenskt Silver tillsammns med Mats Eskils. Utställning på Täby Galopp 2016 med mina galoppbilder. Utställningar 2016 och 2017 på Jägersro under Derbyt med mina galoppbilder. 2017 var det 100-års jubiléum på Jägersro. Deltog i samlingsutställningen på Arbetets Muséum i Norrköping under september 2017 med temat Arbetsliv. Ställde ut jazzbilder på Galleri Darling Södermannagatan i Stockholm under perioden 7-15/10 1017. Sedan 2017 hade jag en fast utställning i restaurangen på galoppbanan Bro Park. Utställningen hängde till sommaren 2022. Bilderna har bytts ut under tiden. Jazzbilder från 70-talet på KGB på SoFo Bageri & Konditori, Folkungagatan 58, 9/2 tom 3 mars 2018. Utställning av mina jazzbilder på Fasching med vernissage i december 2019. Utställningen förlängdes pga corona och klubben har nu köpt hela utställningen som skall utgöra grunden i deras eget bildmaterial. Under 2020 gavs boken Fasching ut med många av mina bilder. Utställning med några galoppbilder på Café Startboxen i Täby Park under mars och del av april 2021. Under mars 2020 var en utställning planerad i Karlshamn med galoppbilder, men flyttades till hösten 2022 pga corona.Den hängde i restaurangen på högskolan.

Under sommaren 2022 deltog jag i Planket.

2015 valdes en av mina bilder från New York av Duncan Miller Gallery i Santa Monica USA till försäljning genom deras site: yourdailyphotograph.com.

I februari 2021 valdes ytterligare en bild av yourdailyphotograph.com. Den här gången en bild på Eiffeltornet 2019.

Har hållit workshops i samarbete med Sinar vid Photokina in Köln /Large Format Forum - Sinar. Workshops i "Light-painting". Jag har också jobbat en dag med Polaroids 20x24" kamera i Stockholm och producerat unika polaroid-transfereringar med den.

I samarbete med Canon har jag hållit workshops / presentationer i matfotografering på mässor och på Fotoskolan i Stockholm. Jag har också hållt presentationer på fotoklubbar om mitt arbete.

Vinnare av Gourmand World Cook Book Awards i kategorin Best Cook Book Photography 2016.

I oktober 2020 tilldelades jag utmärkelsen Cordon Orange av Svenska Kockars Förening för mitt mångåriga arbete med de svenska kocklandslagen och andra regionala lag. Priset utdelas vart fjärde år och jag är no 5 som fått det.

Vinnare av Måltidsakademins pris 2023 i kategorin: ”À la Carte – Best Chef Books” samt delad förstaplats i Gourmand Cookbook Awards 2023 i kategorin Best Photography!

loggor.jpg